Pannon Zöldház® építési rendszer. Kiemelten energiatakarékos és Passzív házak

PZ1

 


 

Várjuk építési fővállakozók jelentkezését!
Alvállakozásban a következő munkákat vállaljuk: Bővebben

 

 

A PANNON ZÖLDHÁZ Kft. több mint egy évtizede a modul rendszerű, bio építkezési technológia úttörő képviselője. Az építéshez felhasznált anyagok mindegyike környezetbarát. Az általunk épített lakóházak CE minősítéssel rendelkeznek, néhány hónap alatt elkészülnek, kiemelten energiatakarékosak, üzemeltetésük és fenntartásuk rendkívül gazdaságos. Szakmai tapasztalatainkat Pannon Zöldház® építési rendszerünkbe összegeztük, mely nem csak zöld építészeti filozófia, hanem komplex minőségbiztosítási rendszer is egyben!

 

 

Kérjen időpontot, akár telefonon, akár elektronikus levélben! Konzultáljon velünk elképzeléseiről személyesen!

 

 

Az energia-hatékony építészeti megoldások és a speciális gépészeti rendszerek magasabb építési költségekkel járnak a közhiedelem szerint. Mi azt valljuk, hogy az átgondolt, szakszerű energetikai tervezés, a megbízható berendezések, illetve a későbbi rendkívül alacsony rezsiköltségek együttesen garantálják az előre kiszámítható megtérülést.

 

Környezettudatos építési rendszerek és energia-hatékony gépészeti megoldások terén az innováció folyamatos, ma már szinte lépést tartani is nehéz a folyamatosan megújuló technológiákkal. A piac azon kérdésére kerestük a választ, hogy lehet e folyamatosan fejleszteni, korszerűsíteni egy ingatlant energetikai és épületfizikai szempontból, nagyobb szerkezeti változtatások nélkül.

 

Válaszunk: - Jól átgondolt, modulárisan tervezet épületszerkezeti és gépészeti elemek mellett igen! Érdemesnek tartunk akár úgy megépíteni egy funkcionális épületet, hogy tulajdonosa a későbbiekben – pénztárcájához mérten – bővíthesse annak gépészetét, megújuló energiaforrásokat hasznosító elemekkel, kiegészítő kapacitásokkal.

 

Olyan, egymással jól illeszthető technológiákat válogattunk össze, melyek lehetővé teszik egy korszerű és energiatakarékos otthon kialakításától kezdve akár teljesen bio-, passzív-, esetleg inaktív épületek létrehozását is. Mindezt úgy, hogy sem az épület szerkezetét, sem a gépészet tekintve nem ragadunk le egy-egy favorizált technológiánál, igazodunk megrendelőink igényeihez.

 

A Pannon Zöldház® rendszerhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatás küldetése, hogy az adott épület optimális kialakítására úgy tegyen javaslatot, hogy az energiatakarékosságon túl, kellő súllyal vegye figyelembe a megtérülési mutatókat, a zéró emisszió elvét, valamint az üzemeltetési és karbantartási költségeket is. Magyarországi viszonyok között – tapasztalataink szerint – a bölcs kompromisszumok és átgondolt koncepciók a sikeresek, egy tisztán bio- vagy passzív házzal szemben.